Yhteystiedot

Tapahtumatuotanto Hillitön

Otathan yhteyttä, jos mielessäsi on tilaisuus tai tapahtuma, kuten tyhy-päivät, henkilöstöjuhlat, asiakastilaisuus, perhejuhlat tai yleisötapahtuma. Autamme tapahtumasi suunnittelussa, markkinoinnissa, tuotannossa tai tietyn osa-alueen toteutuksessa.
Toteutamme yhdessä kumppaniemme kanssa tapahtumia, aina tilaisuuden ideoinnista tapahtuman järjestelyihin ja jälkimarkkinointiin. Kilpailutamme puolestasi tarvittavat alihankkijat ja palveluntarjoajat, suunnittelemme tapahtuman kulun, hoidamme lupa-asiat, tapahtumapaikan, cateringin, somistuksen, tarvittavan tekniikan, esiintyjät ja markkinoinnin. Teemme siis kaiken tahtomasi, jotta voit itse vain nauttia tapahtumastasi!

Olen Henna, Tapahtumatuotanto Hillittömän yrittäjä ja ainainen elämysten ja tunteiden fiilistelijä. Poikkeusvuodet voidaan vihdoin jättää taakse ja vuonna 2022 olemmekin taas päässeet toteuttamaan Hillittömiä tapahtumia ja markkinointikokonaisuuksia Hillittömän asiakkaille.
Tapahtumakentältä löytyy kokemusta jo vuosien ajalta, aina yksityistilaisuuksista ja kokousjärjestelyistä kauppakeskus- ja toritapahtumiin, urheilutapahtumiin sekä gaala-iltoihin.

Kerron mielelläni lisää yritykseni ja kumppaniverkostoni resursseista, joten otathan rohkeasti yhteyttä mikäli kaipaat apuja tapahtumien järjestämisessä tai markkinoinnissa!

Kuva: Mainostoimisto Groteski

Ota yhteyttä

Tapahtumatuotanto Hillitön
Henna Huuhka
045 604 4878
henna(at)hilliton.fi

Laskutustiedot

Tapahtumatuotanto Hillitön
Y-tunnus: 3163997-4
Satukirjankatu 2 B 3,
50970 Mikkeli

Pyydä tarjousta tapahtumallesi!