Saimaa Food Fest 2022

Ruokatapahtuma Mikkelipuiston upeissa maisemissa 26.-28.7.2022

Saimaa Food Fest on kävijöille avoin ruokatapahtuma, jossa herkutellaan toinen toistaan maukkaammilla ruoilla kolmen päivän ajan.

Saimaa Food Fest järjestettiin ensimmäistä kertaa heinäkuussa 2019 Mikkelin Hallitustorilla, jossa kolmepäiväisen tapahtuman pääkokkina taikuroi Ilkka Arvola. Vuonna 2021 tapahtuman konsepti uudistui ja siirtyi Mikkelipuiston vehreisiin maisemiin, jossa kävijät pääsivät herkuttelemaan toinen toistaan herkullisemmilla ruoka-annoksilla. Vallitsevasta poikkeusajasta huolimatta tapahtuman kävijöiden määrä yllätti kaikki järjestäjätahot sekä ruokatoimijat totaalisesti!
Heinäkuussa 2022 tapahtuma palaa Mikkelipuistoon parempana kuin koskaan, sillä asiakkaiden toiveet on otettu huomioon ja poikkeusajan rasitteet voidaan vihdoin unohtaa! Tervetuloa Saimaa Food Festeille!

Saimaa Food Fest 26.-28.7.2022:
Tapahtuma-alue on avoinna kävijöille kaikkina tapahtumapäivinä klo 12-18, joten alueelle pääsee herkuttelemaa niin lounaalla kuin päivällisaikaankin.

Mikkelipuistoon rakentuva tapahtuma-alue sijaitsee kauniin vehreässä puistomaisemassa, Mikkelin keskustan tuntumassa. Tapahtumaa edeltävänä viikonloppuna Mikkelipuistossa järjestetään St. Michel Summerfest ja festivaalialueen puitteet mahdollistavat toimivan alueen myös ruokatapahtumalle. Summerfestien anniskelupisteet, WC:t sekä muut alueen toiminnot pysyvät Saimaa Food Festin käytössä.

Mikkelipuiston tapahtuma-alue luo jo itsessään kesäisen piknik-fiiliksen, mutta ruokailun ohessa herkullista fiilistä ylläpitää taustamusiikki ja vaihtuva oheisohjelma.

Saimaa Food Festeillä 2022 mukana:

Mukana olevien ruokatoimijoiden listaus päivittyy kesän aikana. 

Tapahtuman toteuttaa Tapahtumatuotanto Hillitön, yhteistyössä Mainostoimisto Groteski, Mikkelipuisto sekä Ravintola Greeneri.

Ruokatoimija! Tule mukaan Food Festeille:

Tapahtuman ruokatoimijoille suositellaan pienikokoisten annosten myyntiä (n. 6€ myyntihinta), jotta kävijät maistelevat annoksia usealta eri toimijalta. Pienikokoisen annoksen lisäksi tarjolla voi olla myös isompi annos, jälkiruoka tms. toimijan oman mielen mukaisesti.

Ruokatoimijat sitoutuvat olemaan paikalla koko kolmen päivän ajan, aukioloaikojen mukaisesti klo 12-18.
Myyntipaikan hinta 500€ / 3 pv (alv 0%), sisältäen sähköt.
Yhden myyntipaikan koko on n. 4 x 4 metriä (tilan tarve sovittavissa Hennan kanssa).

Ilmoittautumiset ja lisätiedot:
Henna Huuhka,
045 604 4878 tai henna@hilliton.fi.