Viljami & Co - kesäterassi Mikkelin kävelykadulla

Viljami & Co:n terassi Mikkelin kävelykadulla tarjoaa upeita elämyksiä ja virvoittavia hetkiä niin paikallisille kuin matkailijoillekin.

Persoonallinen, uuden konseptin kesäterassi aukesi Mikkelin kävelykadulle huhtikuussa 2018. ​Rento miljöö, ammattitaitoinen henkilökunta ja laadukkaat raaka-aineet takaavat täydellisen terassielämyksen. Terassilla järjestetään koko kesäsesongin ajan myös erilaisia live-keikkoja ja tapahtumia, kaupunkilaisten arjen piristykseksi.

Olen ollut mukana Viljamin toiminnassa jo vuodesta 2018 saakka, markkinoinnin ja tapahtumajärjestelyjen parissa. Markkinointia toteutetaan yhdessä yrittäjän ja henkilöstön kanssa, aina toimipisteen ja tuotteiden mainonnasta tapahtumien markkinointiin ja erilaisiin tempauksiin. Markkinoinnin ja tapahtumakalenterin suunnittelu aloitetaan jo hyvissä ajoin vuoden alusta, vaikka terassi avaakin ovensa vasta kevään lämmettyä.

Terassin lisäksi Viljamilla on jäätelökioski Graanin liikekeskuksella sekä he toteuttavat tapahtumatuotantoja ja vuokraavat tapahtumakalustoa ympäri vuoden. Yhteistyömme Viljamin kanssa on siis jatkuvaa myös erilaisten tapahtumien ja projektien puitteissa.

— Henna

Kuvat: Petri Saarelainen