Mikkelin Jouluteltta 2019

Mikkelin Jouluteltta 2019 toi joulun tunnelmaa Hallitustorille, pitäen sisällään jouluista tunnelmaa, maukkaita jouluherkkuja ja ihania ideoita pukinkonttiin. Jo kolmena vuonna järjestetty Jouluteltta oli vuonna 2019 avoinna asiakkailleen 2.- 23.12.

Jouluteltta järjestetään Mikkelin keskustan kehittämisyhdistys Mikke ry:n ja Mikkelin kaupungin toimesta. Mikke ry ja Mikkelin kaupunki etsivät Jouluteltta 2019 -tapahtumalle tuottajaa,  joka hoitaisi tapahtuman kokonaisvaltaisesti: aina suunnittelusta myyjien hankintaan, markkinointiin, tapahtuma-alueen hoitoon, somistukseen ja tapahtuman ylläpitoon. Tein tuolloin tapahtumaprojekteja Viljami & Co:lla. Tuottajan pestin valinta osui minuun ja joulukuu hurahtikin ihanasta joulutunnelmasta nauttien.  Tapahtuma suunniteltiin ja toteutettiin yhteistuumin Mikkelin torikauppiasyhdistyksen kanssa.

Jouluteltassa toimi useita toimijoita, joiden tarjontaan kuului mm. käsitöitä, leivonnaisia ja jouluisia koristeita. Pidimme teltassa myös kahvilaa, jossa tarjottiin lämpimien juomien lisäksi pientä herkuteltavaa.  Mikkelin Jouluteltta toteutettiin edellisvuosina hyväksi todetun konseptin mukaisesti, kuitenkin pieniä kohtia parannellen ja asiakkaiden toiveita huomioiden. Esimerkiksi teltan aukioloajat, sijainti torilla ja piha-alueen monipuolisempi hyödyntäminen, toteutettiin myyjien ja asiakkaiden toiveiden mukaisiksi.

Tulee väkisinkin hymy huulille, kun miettii tuota tonttuilua yhdessä Jouluteltan myyjien ja asiakkaiden kanssa! 🙂

— Henna

Kuvat: Tapahtumatuotanto Hillitön